Tietoa minusta

marika 001Olen Tampereen Urheiluhierojakoulusta 2014
valmistunut koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Koulutuksen ja työkokemuksen myötä saamallani ammattitaidolla haluan edesauttaa asiakkaitani parempaan hyvinvointiin. Jokaiseen asiakkaaseen suhtaudun yksilöllisesti ja asiakaslähtöisellä tekemisellä varmistan kaikille mielekkään ja henkilökohtaisen hierontakerran.

Tampereen Urheiluhierojakoulu mahdollisti monipuolisesti tutustumisen perus lihashuollon lisäksi myös ammattiurheilijoiden lihashuoltoon. Koulu teki yhteistyötä monien urheiluseurojen kanssa, jolloin itse sain erinomaista kokemusta hierojana toimimisesta mm. Tapparan Liiga-joukkueen mukana. Aktiivisesti olen toiminut urheiluhierojana heinäkuusta 2015 asti.

Myös itse olen intohimoinen liikunnan ja urheilun ystävä. Erityisesti lavatanssit ovat vallanneet suuren osan sydämestäni ja vievät suuren osan vapaa-ajastani! Viihdyn hyvin myös kuntosalilla ja erilaisten aerobisten lajien parissa.

Olen myös suorittanut triggerpiste-koulutuksen sekä tuoreimpana vyöhyketerapeuttisen vauvahieronta -kurssin. Vyöhyketerapeuttisesta vauvahieronnasta lisää palvelut välilehdellä.
Triggerpiste-hoitoja hyödynnän tarpeen mukaan ja asiakkaan niin halutessa. Triggerpiste-käsittelyn voi yhdistää hierontaan tai tehdä erillisenä hoitona.